Este responsabilitatea noastră să o ducem într-un viitor luminos și prosper, depășind provocările cu care ne confruntăm ca omenire și planetă, astfel încât să ne putem bucura în continuare de o cafea excelentă și dincolo de ziua de mâine.
În calitate de partener al programului Common Grounds al JDE, facem o diferență prin:
De la adresarea provocărilor în cultivarea cafelei cauzate de schimbările climatice, la abordarea inegalității sociale și la condiții de muncă mai echitabile.
Diferența pe care o facem începe deja să se vadă. Și cu fiecare pas mic, suntem în prezent pe drumul spre:
Aprovizionarea responsabilă este una dintre modalitățile prin care avem un impact pozitiv asupra mediului înconjurător, ajutând fermierii și comunitățile din regiunile cultivatoare de cafea să se dezvolte.
Lucrăm în scopul unui trai sustenabil, astfel că avem obiectivul de
a face toate ambalajele noastre reciclabile, compostabile sau
reutilizabile până în 2030. Până în prezent:
Pachetul Jacobs Refill 150g este realizat cu 85% hârtie.
Acest pachet are cu 98% mai puține emisii de CO2 comparativ cu borcanele de sticlă de 200g.
Pachetul Jacobs Refill 150g folosește cu 97% mai puțin ambalaj per gram de cafea față de borcanul de sticlă Jacobs 200g.
GHID DE COLECTARE
Puteți colecta acest pachet în containerul pentru hârtie și carton.
JACOBS 3IN1 ORIGINAL
JACOBS 3IN1 INTENSE
JACOBS 3IN1 ICE COFFEE
JACOBS 3IN1 MILD
JACOBS 3IN1 CARAMEL
JACOBS 3IN1 MILKA
Aprovizionarea responsabilă a cafelei este una dintre modalităţile prin care ajutăm fermierii şi comunităţile din regiunile cultivatoare de cafea.
Urmând politica de nutriție JDE, ne-am angajat să îmbunătățim profilul nutrițional al produselor noastre 3in1.
Noile plicuri 3in1 au cu 7% mai puține emisii de CO2 comparativ cu ambalajul de plastic utilizat precedent în producția produselor. Datorită scăderii în lungime cu 10mm, am economisit 15 tone de ambalaj de plastic în ultimul an (calcul bazat pe analiza internă a volumelor anuale în anul 2024).
“AROMA CAFELEI ÎŢI TREZEŞTE SPIRITUL. ESTE MAI MULT DECÂT UN ELEMENT DEFINITORIU AL CALITĂŢII. AROMA ESTE CHEIA CE ELIBEREAZĂ MAGIA DIN FIECARE CEAŞCĂ DE CAFEA.”